Al doilea elev infectat cu coronavirus, la Gura Humorului. A fost la pregătire pentru BAC

Dana Lascu |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

După elevul din Iași, un al doilea elev a fost depistat cu coronavirus. Este vorba de o fată din Gura Humorului care a participat la pregătirea pentru Bacalaureat

Fata, care este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului, a fost vineri la orele de pregătire pentru Bacalaureat. Luni ea a fost confirmată ca fiind infectată cu coronavirus și internată în Spitalul Județean Suceava. Și mama ei este internată, fiind și ea infectată. 

„Este asimptomatică. Mama ei este mai grav. Vineri a fost la școală. Pentru această săptămână s-a decis suspendarea orelor de pregătire, se face dezincfectare în școală și am făcut și o adresă la DSP pentru ancheta epidemiologică să depisteze elevii și contacții direcți”, a declarat pentru StiriEdu.ro, Cezar Anuți, inspector școlar la Suceava.

Cursurile au fost suspendate temporar la liceul în cauză. Aceasta este al doilea caz de infecție în rândul elevilor care se pregătesc pentru examene, după cazul de la Iași, cu băiatul de clasa a VIII-a care s pregătea pentru Evaluarea Națională. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel