ALARMANT: Două cazuri noi de infectare cu tulpina mutantă de coronavirus din UK. 56 de cazuri, în total

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Virus
Virus

Ministerul Sănătății confirmă două noi cazuri de infectare cu tulpina mutantă de coronavirus descoperită în Marea Britanie. Sunt în total 56 de cazuri confirmate în România!

Ministerul Sănătății a fost informat astăzi de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) - Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) că au fost raportate încă 2 noi cazuri de infectare cu tulpina mutantă SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetică B.1.1.7.

„Cele două persoane infectate sunt din București. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 ani care nu are istoric de călătorie în Marea Britanie și despre un nou-născut, contact cu părinții care sunt ambii infectați cu noul coronavirus. 

Până în data de 7 februarie 2021, au fost comunicate la CNSCBT, un număr de 327 de secvențieri finalizate, dintre care 56 sunt confirmate cu noua variantă UK - linia genetică B.1.1.7”, a anunțat Ministerul Sănătății. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel