Alegeri prezidențiale 2019. Bolnavii din spitalele Bucureștiului votează cu urna mobilă

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Spitalul Universitar de Urgență București
Spitalul Universitar de Urgență București

Pacienţii din marile spitale bucureştene votează cu urna mobilă, duminică, la alegerile prezidenţiale, potrivit reprezentanţilor unităţilor medicale.

Bolnavii, urna mobila. Astfel, se va vota cu urna mobilă la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la Institutul Oncologic Bucureşti, la Spitalul Elias, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Potrivit comandantului SUUMC "Dr. Carol Davila", Florentina Ioniţă Radu, duminică vor vota cu urna mobilă pacienţi, dar şi personal medical care se află în gardă în acea zi. Dr. Rodica Ciolacu de la Spitalul de Urgenţă Floreasca a declarat pentru AGERPRES că în unitatea medicală vor vota cu urna mobilă pacienţi, dar şi medicii care vor lucra în acea zi. "S-au făcut demersurile de aproximativ o săptămână, este o procedură. Se fac liste pentru pacienţi", a spus medicul.

Potrivit managerului Institutului Oncologic Bucureşti, Lida Kajanto, vor vota cu urna mobilă aproximativ 170 de bolnavi, dar şi medici care sunt de serviciu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, a confirmat la rândul său că şi în această unitate medicală vor vota pacienţii internaţi, alături de personalul medical.

Şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti va fi folosită urna mobilă pentru cei care vor să voteze la alegeri, a afirmat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Silvia Nica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel