Alexandra Stan, probleme de sănătate: prin ce experiență neplăcută a trecut artista

DCMedical Team |
Data publicării:
Alexandra Stan
Alexandra Stan

Alexandra Stan le-a povestit fanilor că se confruntă cu câteva probleme de sănătate, motiv pentru care a lipsit și de pe rețelele de socializare.

Alexandra Stan și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a povestit că a trecut printr-o perioadă mai delicată, motiv pentru care nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare. Potrivit celor spuse de artistă, aceasta s-a confruntat cu o problemp de sănătate, lucru care a demoralizat-o extrem de mult. De asemenea, ea a povestit că a consultat un meic pentru a afla cauza problemei sale și ce rezolvare ar putea găsi. Medicul care a consultat-o i-a prescris și un tratament.

Alexandra Stan s-a fotografiat în oglindă purtând un top scurt, de culoare maro, care îi scoate în evidență abdomenul perfect și o pereche de pantaloni scurți de blugi, care îi pun în valoare formele perfecte. Ea a relatat pe rețelele de socializare despre starea ei de sănătate.

Află detalii pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel