Alte 200 de centre de vaccinare. Valeriu Gheorghiță: de la jumătatea lunii martie intenționăm

DCMedical Team |
Data publicării:

În martie se vor deschide alte 200 de centre de vaccinare, a anunțat duminică seara Valeriu Gheorghiță.

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, medicul Valeriu Gheorghiță, a anunțat duminică, 7 februarie, la un post TV că pe lângă cele 180 de centre de vaccinare care se vor deschide luna aceasta vor urma altele 200 în martie. 

”În februarie, în cele 180 de cabinete de vaccinare pe care le vom deschide se va începe vaccinarea cu vaccinul de la AstraZeneca, iar de la jumătatea lunii martie intenţionăm să deschidem încă 200 de cabinete de vaccinare unde vom distribui vaccin de la Pfizer”, a declarat doctorul Valeriu Gheorghiţă, duminică seara la Antena 3, potrivit news.ro.

Azi au ajuns în țară circa 81.000 de doze de vaccin AstraZeneca, fiind deja distribuite, iar mâine, 8 februarie, vor sosi 163.800 doze Pfizer-BioNTech, care sunt transportate cu avionul pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel