Ambulanță SMURD: donată pompierilor din Cluj, de ziua lor. Cât a costat aceasta

Adisa Codruț / 13 sep 2019 / 17:07
Ambulanța donată  FOTO: Facebook Beard Brothers
Ambulanța donată FOTO: Facebook Beard Brothers

O asociaţie din Cluj a donat, joi, 13 septembrie, de Ziua Pompierilor, o a doua ambulanţă SMURD în valoare de câteva mii de euro.

Ambulanță SMURD. Asociaţia Beard Brothers din Cluj a donat, joi, de Ziua Pompierilor, o ambulanţă SMURD în valoare de 70.000 de euro, la care s-a adăugat una donată anterior, în valoare de 95.000 de euro.

”A fost un proiect care s-a desfăşurat pe un an şi jumătate, a fost unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale noastre de până acum şi ne-am bucurat de suportul întregii comunităţi. Oamenii au fost foarte receptivi, au venit la evenimente, au sărit în ajutorul nostru. Target-ul nostru iniţial era să strângem 150.000 de euro, să achiziţionăm o ambulanţă; am avut norocul să dăm peste nişte oameni cu care am reuşit să negociem şi am am reuşit să luăm două ambulanţe cu 165.000 de euro", a declarat preşedintele Asociaţiei Beard Brothers, Cornel Hoza, potrivit Agerpres.

Ambulanţele au fost achiziţionate de către Asociaţia Beard Brothers prin strângere de fonduri cu ocazia diferitelor evenimente pe care le-a organizat.

”Sunt foarte bucuros pentru că de Ziua Pompierilor, de ziua noastră, am primit această jucărie frumoasă. Ne va fi de foarte mare ajutor, pentru că ceea ce avem acum sunt vechi. Este o gură de oxigen pentru noi şi această ambulanţă este destinată exclusiv locuitorilor municipiului Cluj-Napoca şi, dacă este nevoie, şi pentru cei din judeţul Cluj", a declarat, la rândul său, şeful ISU Cluj, Ion Moldovan, conform sursei citate.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy