An școlar 2020 – 2021. Ana Măiță: Dacă aș fi ministru acum, nu aș putea să dorm noaptea. Cea mai bună soluție

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ana Măiță, președintele Asociației Mame pentru Mame
Ana Măiță, președintele Asociației Mame pentru Mame

Ana Măiță, preşedintele Asociației „Mame pentru mame", a vorbit despre noul an școlar în contextul pandemiei COVID-19, având un mesaj pentru Ministerul Educației și Guvernul României.

Grupul civic „Părinții Cer Schimbare”, Asociația Outreach și „Mame pentru Mame” și-au unit eforturile pentru a aduce la cunoștința Guvernului, Parlamentului și Administrației Prezidențiale situația elevilor pentru care participarea la școală în format fizic poate genera riscuri privind integritatea și sănătatea lor fizică și psihică, dar și a familiei imediate, cu care elevul împarte spațiul locativ.

Ana Măiță, preşedintele Asociației „Mame pentru mame", a explicat, pentru DCNews, că părinții sunt „foarte dezamăgiți de modul în care a comunicat Ministerul Educației, dar și de modul în care a luat decizii. A existat într-o foarte mică măsură consultare cu asociațiile de părinți. (...) De asemenea, avem o uriașă problemă cu asumarea unor riscuri de îmbolnăvire, în cazul în care Ministerul va obliga toți elevii să se prezinte fizic la clasă în acele școli pe care le va considera apte.”

Din disperare de cauză, părinții s-au gândit ei înșiși la care ar fi cea mai bună soluție. În ce constă această soluție aflați din explicațiile Anei Măiță, pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel