Anca Serea, noi detalii despre stare ei de sănătate: „Cu programul meu, nu toată lumea ar face față”

Angela Sabău |
Data publicării:
Anca Serea
Anca Serea

Anca Serea a ajuns zilele trecute de urgență pe patul de spital. Iată care este în prezent starea de sănătate a vedetei.

Anca Serea este un model pentru multe femei din România. Este mamă a șase copii minunați și în același timp se bucură de o carieră de succes în lumea televiziunii. Anca Serea este activă și pe rețelele de socializare, acolo unde promovează diverse produse și le împărtășește fanilor cum este viața cu o familie atât de numeroasă. 

Anca Serea este nevoită să îți împartă timpul între familie și carieră, ceea ce este obositor pentru ea, deoarece fiecare copil în parte are nevoie de toată atenția și timpul ei. Vedeta spune că a ajuns într-un punct în care se simte foarte obosită și epuizată. Aceasta este și cauza pentru care a început terapia cu acupunctură. 

„Eu nu mă simt foarte ok. Am o stare de slăbiciune și de epuizare. Cu programul meu, nu toată lumea ar face față”, a povestit Anca Serea, la Star News.

Chiar dacă în trecut Anca Serea a fost diagnosticată cu anemie, acum vedeta spune că analizele i-au ieșit foarte bine, dar ea, din păcate nu se simte atât de în formă. 

„Sunt foarte epuizată și obosită. Este un remediu la care am apelat cu cea mai mare încredere la un doctor foarte renumit. Nu mai am anemie. Totul este ok. Analizele ies foarte bine, dar eu nu mă simt bine. Este a treia ședință și deja mă simt mult mai bine. Sunt rezultate nemaipomenite. Eu cred foarte mult în aceste terapii”, a adăugat vedeta.

Citește continuarea pe Spectacola și află mai multe detalii despre stare ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel