Anca Țurcașiu, secretul frumuseții: Frumusețea vine din atitudine. M-am regăsit și am grijă foarte mult de sufletul meu. Încerc să-i dau hrană în fiecare zi

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
anca turcasiu - FOTO: Captura YouTube@Spectacola
anca turcasiu - FOTO: Captura YouTube@Spectacola

Anca Țurcasiu, în vârstă de 53 de ani, spune că nu a avut niciodată grijă de ea și că abia acum s-a regăsit și a început să acorde importanță ritualurilor de îngrijire, atât de la interior, cât și de la exterior.

Am întâlnit-o pe Anca Țurcașiu la evenimentul Viva Party. Vedeta a întors toate privirile în momentul în care a pășit pe covorul roșu, astfel că am întrebat-o cine a ajutat-o să obțină look-ul fabulos, dar și care sunt secretele ei în materie de frumusețe și siluetă. 

„La păr au contribuit prietenele mele de la salonul la care merg de o viață. De machiaj s-a ocupat Ioana, o fată extraordinar de drăguță, iar ținuta mea este semnată Andreea Veneciuc. Este simplă și cred că mă caracterizează, pentru că Andreea face lucrurile să pară așa spectaculoase prin simplitate, prin normalitate, accesorizând ceva ca să iasă în evidență. Mă simt foarte bine în această ținută, ca în toate ținutele create de Andreea”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Spectacola

Anca Țurcașiu are un adevărat ritual de bronzare

Artista ne-a mărturisit că toată vara o va petrece la mare, unde va întreține atmosfera într-un local de lux. Astfel că am întrebat-o cum se protejează de sore și care este secretul bronzului perfect.

Citește continuarea pe SPECTACOLA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel