Anchetă în cazul tinerei de 20 de ani care a murit în urma infecției cu coronavirus

Angela Sabău |
Data publicării:
COVID-19
COVID-19

O anchetă va avea loc în cazul tinerei de 20 de ani care a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus, a afirmat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a confirmat, sâmbătă, la Iaşi, că o femeie în vârstă de 20 de ani, din oraşul vasluian Murgeni, este cea mai tânără persoană din România care a murit din cauza noului coronavirus şi a anunţat că va demara o anchetă în acest caz, potrivit agepres.ro. „Am discutat, este o pacientă din (oraşul - n.r.) Murgeni, judeţul Vaslui, care pe lângă obezitate avea ca patologie un retard mintal. Rămâne, ca şi anchetă, să vedem dacă a existat undeva un caz princeps sau e un caz princeps într-o anchetă epidemiologică care a fost greşit gestionată şi tratată târziu. Rămâne să avem fiecare caz în parte ca şi evaluare", a spus ministrul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, s-a aflat sâmbătă la Iaşi pentru a verifica şi analiza împreună cu autorităţile administrative şi medicale evoluţia situaţiei generate de pandemia de coronavirus. O vizită similară a fost efectuată în cursul dimineţii la Vaslui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel