Andrei Baciu: 509 persoane vaccinate în 8 ore de la deschiderea primului centru drive thru din București. O persoană pe minut!

Florina Pop |
Data publicării:
Imagine de la deschiderea primului centru de vaccinare drive thru din București  FOTO: Facebook Andrei Baciu
Imagine de la deschiderea primului centru de vaccinare drive thru din București FOTO: Facebook Andrei Baciu

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu a declarat joi, 29 aprilie, la deschiderea primului centru drive thru din București că în primele 8 ore de la deschiderea acestuia s-au vaccinat 509 români.

Joi, 29 aprilie, s-a deschis primul centru drive thru de vaccinare împotriva infecției COVID din București. 509 români s-au imunizat în primele 8 ore, anunță Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. 

”Adică o persoană pe minut! Acestea sunt cele mai recente cifre de la deschiderea primului centru drive-throught din Capitală. Chiar este un succes și le mulțumesc tuturor pentru implicare!A fost alături de noi președintele Klaus Iohannis, care a transmis un mesaj foarte clar pentru toți românii: oricine se poate vaccina, fără birocrație și fără documente justificative! Ne bucurăm că șeful statului susține campania de vaccinare și se implică, alături de toți românii, pentru a depăși această perioadă”, notează Andrei Baciu pe Facebook.

Potrivit acestuia, cu ”cât vor fi mai multe persoane vaccinate, cu atât vom fi mai aproape de normalitate”. Acesta a lansat un îndemn de vaccinare pentru toți membrii familiei:

”Nu uita! în centrele drive-through poți să îți aduci toți membrii familiei sau prietenii; nu ai nevoie de programare și nu contează dacă ai sau nu domiciliul în oraș; este folosit serul Pfizer/BioNTech, deci pot fi vaccinate toate persoanele peste 16 ani; dacă ai rătăcit adeverința de vaccinare, nu îți face griji! O poți descărca singur, după ce faci și rapelul, din platforma INSP - adulti.renv.roFii solidar și alătură-te campaniei de revenire la normalitate! Fii parte din echipa care luptă pentru combaterea pandemiei!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel