Angajat al unei stații de Ambulanță, depistat pozitiv la COVID-19

Angela Sabău |
Data publicării:
Ambulanță
Ambulanță

Un angajat al unei substații a Ambulanței Maramureș a fost depistat pozitiv la COVID-19. Persoana a fost internată la spital.

O persoană angajată la o substație de ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș a fost confirmată pozitiv la COVID-19. Persoana este asimptomatică și a fost internată în spital, unde primește tratament medical. 
„S-a procedat la dezinfecția unității și s-au luat măsurilor specifice de protecție a angajaților. În conformitate cu procedura stabilită la nivel național personalul medical din cadrul substației de ambulanță a fost testat, iar rezultatul probelor este negativ”, se arată într-un comunicat de presă al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.
Substația la care se face referire este cea din Sighetu Marmației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel