Angajat de la Penitenciarul București-Jilava, infectat cu coronavirus

Dana Lascu / 21 apr 2020 / 19:22

Un angajat din Penitenciarul București-Jilava este infectat cu noul coronavirus SARS-CoV-2, a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP). Polițistul, însă, era la domiciliu de pe 13 aprilie, așa că acum DSP îi caută contacții. 

„Polițistul de penitenciare a purtat, în executarea serviciului, echipament de protecție (mască, mănuși) și nu a intrat în contact cu persoane confirmate sau suspecte. Testarea specifică a survenit ca urmare a prezentării unei stări febrile, simptomatologia indicată nemanifestându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu", a precizat Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), într-un comunicat.

Reprezentanții ANP spun că a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică Ilfov și, în prezent, se identifică posibilii contacți ai angajatului. Polițistul se afla la domiciliu, conform planificării, din data de 13 aprilie.

Până la acest moment, nu s-a înregistrat nicio altă confirmare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul București-Jilava, a mai precizat ANP.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy