Angajat de la Penitenciarul București-Jilava, infectat cu coronavirus

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un angajat din Penitenciarul București-Jilava este infectat cu noul coronavirus SARS-CoV-2, a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP). Polițistul, însă, era la domiciliu de pe 13 aprilie, așa că acum DSP îi caută contacții. 

„Polițistul de penitenciare a purtat, în executarea serviciului, echipament de protecție (mască, mănuși) și nu a intrat în contact cu persoane confirmate sau suspecte. Testarea specifică a survenit ca urmare a prezentării unei stări febrile, simptomatologia indicată nemanifestându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu", a precizat Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), într-un comunicat.

Reprezentanții ANP spun că a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică Ilfov și, în prezent, se identifică posibilii contacți ai angajatului. Polițistul se afla la domiciliu, conform planificării, din data de 13 aprilie.

Până la acest moment, nu s-a înregistrat nicio altă confirmare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul București-Jilava, a mai precizat ANP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel