Angelia Jolie, ședință foto ÎNFRICOȘĂTOARE: A stat cu albine pe față de Ziua Mondială a Albinelor. VIDEO

Dana Lascu / 21 mai 2021 / 23:12
Angelina Jolie abia dacă a clipit când albinele i s-au așezat pe față. Foto: Print screen National Geographic
Angelina Jolie abia dacă a clipit când albinele i s-au așezat pe față. Foto: Print screen National Geographic

Celebra actriță Angelina Jolie a participat la un experiment fotografic înfricoșător lansat de National Gographic de Ziua Mondială a Albinelor. 

Celebra actriță Angelina Jolie a stat închisă într-o cameră cu sute de albine pentru a trage un semnal de alarmă asupra dispariției lor, care ar putea priva omenirea de produse lactate, fructe, legume și bumbac.

„Suntem cu toții suficient de inteligenți pentru a ști că aceste albine sunt foarte, foarte interconectate și foarte importante. Pentru mine, albina și polenizarea și respectul pentru mediu, totul este interconectat cu mijloacele de trai ale femeilor şi cu efectele generate de schimbările climatice", a spus Angelina Jolie, conform wmagazine.com.

Potrivit Organizației ONU pentru Alimentație și Agricultură, populațiile de albine din multe țări, inclusiv Rusia, China și America, au scăzut brusc.

Acest aspect este foarte important deoarece trei din patru culturi alimentare consumate de oameni sunt polenizate de albine. Insectele polenizează, de asemenea, lucerna plantei, care este mâncată de vaci. Mai mult, datorită albinelor sunt întreținute culturi care sunt folosite pentru a face haine și medicamente.

Potrivit Federației Americane de apicultură, albinele oferă peste 200 de miliarde de dolari în producția de alimente la nivel mondial.

În acest context, actrița Angelina Jolie a acceptat provocarea lansată de Național Geographic şi a realizat o sesiune foto-video alături de un roi de albine. Şi în timp ce actrița a catalogat momentul ca fiind încântător, mai ales că susține respectul pentru mediu, fotograful a recunoscut că experiența l-a înspăimântat puțin, notează Antena3. 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy