Angiografia în oncologie. Dr. Radu Deac, la Academia de Sănătate

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Angiografia în oncologie. Dr. Radu Deac, la Academia de Sănătate
Angiografia în oncologie. Dr. Radu Deac, la Academia de Sănătate

Prof. Dr. Radu Deac este invitatul zilei la "Academia de Sănătate".

Prof. Dr. Radu Deac, o somitate a chirurgiei cardiace în România, director al Proiectului AngioNET al Academiei de Științe Medicale, un proiect în urma căruia au fost dotate cu angiografe 17 centre din România, este invitatul zilei la Academia de Sănătate de la DC Medical.

Alături de acad. prof. dr. Irinel Popescu, medicul Radu Deac ne va vorbi despre beneficiile aduse de angiografie pacienților oncologici.

Prof. Dr. Radu Deac va explica, mai exact, care sunt aplicațiile angiografiei intervenționale în oncologie și cât de multe beneficii aduce procedura, în mod real, pacienților și medicilor lor.

Emisiunea este o redifuzare și va fi transmită luni, 29 mai, ora 11:00, pe Youtube DC Medical și DC News, dar și pe Facebook DC Medical și DC News.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel