Apă de gură pe bază de cannabis, vesta de SALVARE pentru bolnavii de COVID-19. Cum funcționează

Tulpinile de cannabis ar putea ajuta la calmarea „furtunii de citokine” la pacienții cu Covid-19. 

Anumite tulpini de cannabis ar putea reduce riscul pacienților de a muri de coronavirus.

La începutul acestei luni, oamenii de știință de la Universitatea Lethbridge din Canada au identificat trei tulpini din plante de cannabis care ușurează „furtuna de citokine” la pacienții cu SARS-COV-2.

În studiul recent, oamenii de știință au expus pielea umană la lumina artificială UV, pentru a crește inflamația, care a fost apoi tratată cu un medicament pe bază de cannabis.

Din cele șapte utilizate, trei au oferit un impact „profund” al „citokinelor și căilor legate de inflamație și fibroză”.

Dr. Olga Kovalchuk, care a fost co-autor al studiului, caută acum cea mai eficientă modalitate de a oferi tratamentul.

„Acest lucru trebuie constatat prin intermediul studiilor clinice și ar putea implica uleiuri / capsule dozate, inhalatoare sau apa de gură. Dar studiile trebuie concepute pentru a demonstra pe deplin potențialul clinic.”, a precizat medicul.

Întrebată dacă poate reduce riscul de a muri din cauza Covid-19, Kovalchuk a răspuns: „Da, este posibil, prin efectele lor asupra furtunilor cu citokine. Dar ar fi necesare studii”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel