Apar 15 noi centre de vaccinare anti-COVID-19

Irina Radu |
Data publicării:

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a declarat joi, 1 aprilie, că, vor fi deschise 15 noi centre de vaccinare anti-COVID-19, din data de 5 aprilie. 

"De pe 5 aprilie vom deschide 15 noi centre de vaccinare, în interiorul cărora un flux va fi destinat pentru militari şi trei, pentru civili", a afirmat Ciucă la TVR 1.

Întrebat dacă a resimţit un conflict între Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Apărării Naţionale, respectiv ministrul Vlad Voiculescu şi Valeriu Gheorghiţă, în contextul desfăşurării campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, Ciucă a răspuns: "Nu, nici pe departe".

"În tot ansamblul ăsta de activităţi nu am stat să urmărim partea de conflict personal. Şi nici nu cred că a fost un conflict personal. Cred că sunt amândoi suficient de tineri şi suficient de inteligenţi să poată să aibă un dialog profesional", a adăugat Ciucă.

El a apreciat că "probabil la început lumea a văzut implicarea Armatei ca pe o chestiune care ar impune o anumită conduită, ceea ce nu este deloc adevărat".

"Conduita pe care noi am adus-o în tot acest ansamblu de măsuri a fost partea aceasta de rigoare, de seriozitate şi mai este ceva - Ministerul Apărării Naţionale dispune de instrumentele necesare logisticii medicale astfel încât să putem să acţionăm oriunde este necesar", a subliniat Nicolae Ciucă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel