Aparatură medicală în valoare de 4,5 milioane de lei, la Spitalul de Urgență din Vaslui

Adisa Codruț / 17 iul 2019 / 16:25
Aparatură medicală
Aparatură medicală

Aparatură medicală în valoare de 4,5 milioane de lei va ajunge la Spitalul de Urgență Vaslui. Finanțara este semnată de Ministerul Sănătății. 

O finanțare în valoare de 4,5 milioane de lei a ajuns la Spitalul Județea de Urgență Vaslui. Finațarea a venit de la Ministerul Sănătății, pentru achiziția de aparatură medicală, potrivit agerpres.ro.

Conducerea unității medicale a arătat că este vorba despre mai multe echipamente pentru secţiile Radiologie şi Imagistică Medicală, TBC, Laboratorul de analize medicale sau Serviciul de Medicină Legală, mai arată sursa citată.
"Este vorba despre fonduri pentru dotarea mai multor secţii din cadrul spitalului, atât de necesare pentru îmbunătăţirea activităţii, astfel încât să le oferim pacienţilor noştri un act medical de calitate. Odată cu dotarea spitalului cu aparatură medicală performantă, facem demersuri pentru atragerea de noi specialişti în cadrul spitalului", a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Unitatea medicală mai urmeazăsă achizționeze în perioada următoare dotările necesare şi pentru Unitatea de Primiri Urgenţe şi Ambulatoriul de Specialitate, care au fost  modernizate în cadrul unor proiecte cu finanţare europeană. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy