APNC, AVERTISMENT: Măști PERICULOASE vândute în România. CORONAVIRUS

Dana Lascu |
Data publicării:

 

Paul Anghel, director general la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) avertizează că pe piața din România sunt vândute măști periculoase!

Paul Anghel, director general la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) atenționează populația că mai multe tipuri de măști vândute în țara naostră nu se adaptează corespunzător pe față și lasă particulele periculoase să treacă.

ATENȚIE: Câteva modele de măști aflate pe sistemul de alerta rapida RAPEX privind produsele periculoase. Capacitatea totală de filtrare a măștilor este insuficientă, iar maștile nu se adaptează corespunzător la față. În consecință, o cantitate excesivă de particule sau de microorganisme poate trece prin măști, sporind riscul de infecție în cazul în care nu este combinată cu măsuri de protecție suplimentare. Nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție”, a scris Paul Anghel, pe pagina sa de Facebook.

Care sunt acestea, vezi în galeria foto a materialului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel