Aproape 4 MILIOANE de MĂȘTI de protecție, dar și TESTE RAPIDE, donate elevilor și cadrelor didactice din Sectorul 6

Dana Lascu |
Data publicării:
Reprezentantul Protejat.ro, Marius Marinoff (centru) și primarul  Sectorului 6, Ciprian Ciucu (dreapta)
Reprezentantul Protejat.ro, Marius Marinoff (centru) și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu (dreapta)
  • Reprezentantul Protejat.ro, Marius Marinoff (centru) și primarul  Sectorului 6, Ciprian Ciucu (dreapta)

Primele 500.000 de măști de protecție, dar și 400 de teste rapide pentru depistarea SARS CoV-2, au plecat deja către copiii care provin din medii defavorizare și la cadrele didactice din Sectorul 6.

Protejat.ro, platformă online care oferă produse esențiale în lupta împotriva COVID-19, continuă seria de acțiuni de informare, educare și sprijinire a populației pentru protejarea împotriva noului coronavirus, alăturându-se InfoCons, Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor, în campania socială „Nimeni să nu fie uitat! Ajută-ne ca să-i ajutăm!”, și oferind sprijin persoanelor defavorizate în lupta împotriva COVID-19. 

Astfel, platforma Protejat.ro donează teste rapide pentru depistarea SARS CoV-2 și aproape 4 milioane de măști de protecție pentru copiii și adulții provenind din medii defavorizate, din sectorul 6. 

Noi, Protejat.ro, venim în sprijinul mediilor defavorizate printr-o sponsorizare către InfoCons de aproximativ 3,7 milioane de măști de protecție pentru copii și adulți. Ne bucurăm că reprezentanții sectorului 6 din București au răspuns imediat, sprijinindu-ne să distribuim primele 500.000 de măști, care vor ajunge la copiii și adulții din sector care, din păcate, nu își permit aceste echipamente atât de necesare în această perioadă dură”, a declarat Marius Marinoff, reprezentantul Protejat.ro. 

Așa cum arătam, Protejat.ro, cu sprijinul InfoCons, a predat cu titlu gratuit Administrației Școlilor Sector 6, o primă tranșă de 500.000 de măști de protecție și 400 de teste rapide pentru depistarea SARS-CoV-2, în carul unui eveniment desfășurat în prezența primarului sectorului 6, Ciprian Ciucu și a Secretarului de Stat din cadrul Ministerului Economiei, Daniela Nicolescu. 

Din păcate, trecem prin perioade foarte grele și singurul lucru pe care îl putem face este să venim în sprijinul celor care nu se pot proteja în fața acestui inamic invizibil, prin această sponsorizare oferită InfoCons, care o distribuie mai departe către copiii și adulții din categoriile vulnerabile”, a adăugat Marius Marinoff. 

Măști Medhoff și teste rapide de salivă

Măștile de protecție oferite de Protejat.ro sunt marca Medhoff, creată special pentru a garanta calitatea produselor de protecție în pandemia de COVID-19, dar mai ales accesibilitatea acestora pentru toate categoriile de populație. 

În sectorul 6, pe baza numărului de elevi care beneficiază de burse sociale și de studiu, există 2.635 de elevi aflați într-o situație financiară sau familială dificilă. Ceea ce înseamnă că măștile oferite gratuit de Protejat.ro vor fi suficiente pentru întregul an. 

Pentru siguranța și confortul persoanelor vizate de această campanie socială, Protejat.ro a donat către școlile din sectorul 6 și teste rapide pe bază de salivă, mai prietenoase mai ales pentru copii. Testele vor fi utilizate de către cadrele medicale din unitățile de învățământ în cazul în care există suspiciunea unei infectări cu COVID-19, bineînțeles după izolarea elevului respectiv. Aceste teste vor fi distribuite în funcție de numărul de elevi prezenți la orele de curs desfășurate în unitățile de învățământ.

Noi, Protejat.ro, vom continua aceste tipuri de acțiuni și vom face tot posibilul să oferim produse accesibile și de calitate, pentru a reuși împreună să trecem cu bine peste aceste vremuri grele și să ne reluăm viața așa cum o știm”, a încheiat Marius Marinoff.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2023 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1