Țările EXCEPTATE de la CARANTINĂ/IZOLARE din 15 iunie! Lista oficială, unde ne putem face concediile

Dana Lascu |
Data publicării:
Călătorie
Călătorie

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a publicat lista cu țările exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare (zonă verde), care va intra în vigoare la miezul nopții!

Conform Hotărârii nr 29 din 13.06.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență care intră în vigoare de la data de 15.06.2020, ora 0:00, persoanele asimptomatice care vin din următoarele țări nu vor mai sta în izolare sau carantină: 

Austria,
Bulgaria,
Cehia,
Cipru,
Croația,
Confederația Elvețiană,
Germania,
Grecia,
Islanda,
Letonia,
Liechtenstein,
Lituania,
Malta,
Norvegia,
Slovacia,
Slovenia,
Ungaria. 


ZONĂ GALBENĂ (izolare la domiciliu 14 zile/ carantină*) - Toate persoanele asimptomatice care sosesc dintr-o călătorie internaţională dintr-o țară care nu face parte din lista țărilor exceptate; izolarea se aplică tuturor persoanelor care locuiesc la aceeași adresa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel