Arizona: un student cere anularea cursurillor, după ce o persoană din universitate a fost infectată cu coronavirus

Angela Sabău |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Un student de la Universitatea de Stat din Arizona (ASU) a lansat o petiție de a anula cursuri după ce cineva de la universitate a fost confirmat că este infectat cu coronavirus.

Un student de la ASU, care studiază microbiologie, a lansat petiția pe Change.org și a avut peste 21.000 de semnături începând de miercuri seara. Studentul a solicitat asta după ce universitatea a confirmat că este o persoană confirmată că s-ar fi infectat cu coronavirusul.

Nu este clar dacă persoana infectată este studentă sau membru al personalului. Departamentul de Servicii de Sănătate din Arizona (ADHS) a identificat persoana doar ca „membru al comunității Universității de Stat din Arizona care nu locuiește în locuințe universitare”.

Persoana s-a întors recent de la Wuhan, China, de unde se crede că a apărut virusul.

„Ca parte a investigației noastre de caz, persoanele care ar fi putut fi expuse virusului (prin contactul cu persoana infectată, n.r.) vor fi notificate de sănătatea publică și vor avea o urmărire adecvată”, a declarat directorul de comunicare ADHS, Chris Minnick, pentru CNN.

ADHS a arătat că pacientul nu este grav bolnav și este ținut izolat pentru a preveni răspândirea bolii, potrivit departamentului de sănătate.

 

Sursa, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel