ATI plin la Spitalul Județean Suceava. ANUNȚUL Prefecturii

Adisa Codruț |
Data publicării:
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Reprezentanții Prefecturii Suceava anunță că de miercuri, 21 octombrie, nu mai este disponibil niciun pat la ATI din cadrul Spitalului Județean pentru tratarea bolnavilor cu forme grave de COVID-19.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava (SJU) nu mai are disponibil niciun pat la ATI pentru bolnavii infectaţi cu noul coronavirus, a informat, miercuri, Prefectura Suceava. În ultimele 24 de ore, au fost internate cinci persoane diagnosticate cu COVID-19, iar alte 24 au fost externate fiind declarate vindecate. Din totalul celor 604 pacienţi internaţi în spital, 205 pacienţi sunt diagnosticaţi cu COVID-19, alţi 95 pacienţi sunt în zona tampon şi 304 sunt cu alte afecţiuni non-COVID.

Dintre pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19, un număr de 94 prezintă forme medii ale bolii, 42 au forme uşoare, 50 sunt cu forme severe, iar 19 prezintă forme grave şi sunt internaţi în secţia ATI, doi fiind ventilaţi mecanic. 
SJU Suceava dispune, în prezent, de 319 paturi libere, dintre care 16 pentru pacienţi COVID-19, alte 202 în sectorul non-COVID şi 101 pentru zona tampon, iar la unitatea ATI nu este disponibil niciun pat pentru pacienţi COVID. Totodată, SJU Suceava dispune de 22 de ventilatoare libere, dintre care şase pentru pacienţi COVID, potrivit Agerpres.

La Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 88 de pacienţi cu COVID-19 şi opt persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus. În ultimele 24 de ore în judeţul Suceava au fost testate 1.136 de persoane, dintre care 198 au fost confirmate cu infecţie cu noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel