Avantajul vaccinurilor pe ARN Mesager. Dr Emanoil Ceaușu: Cercetările vor duce la vaccinuri care să ofere o protecție și pentru noile tulpini

Florina Pop / 05 apr 2021 / 15:56
EXCLUSIV

Specialistul în Boli Infecțioase prof dr Emanoil Ceaușu a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate despre avantajul pe care-l au vaccinurile împotriva COVID create pe baza ARN Mesager.

Prof. dr. Emanoil Ceaușu, specialist în Boli Infecțioase, a vorbit, luni, 5 aprilie, la Academia de Sănătate, emisiune DC Medical realizată de profesorul Irinel Popescu, despre vaccinurile create pe baza tehnologiei ARN Mesager. 

”Avantajul acestor noi vaccinuri, bazate pe ARN Mesager este faptul că foarte ușor și în scurt timp se poate trece la o altă variantă de vaccin care să acopere și noile tulpini în ideea că s-ar putea, dacă pandemia nu va fi repede stopată, să apară și alte variante virale, poate cu mai puțină protecție față de vaccin (n.r. variantele existente de vaccin). Cercetările care se fac în prezent foarte repede vor duce la vaccinuri care să ofere o protecție și pentru noile tulpini care apar”, explică prof dr Emanoil Ceaușu.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy