Bebeluș născut în inima focarului de coronavirus. ”Vreau doar să fie sănătos”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bebeluș  FOTO: pexels.com
Bebeluș FOTO: pexels.com

O chinezoaică de 27 de ani a născut un băiețel de 3,1 kilograme în spitalul din orașul Wuhan, de unde a izbucnit epidemia de coronavirus.

Bebeluș, coronavirus. În orașul chinez Wuhan, de unde a pornit epidemia de coronavirus, un bebeluș a venit pe lume. Avea la naștere 3,1 kilograme. Medicii au purtat costume de protecție când au făcut cezariana. Mama acestuia are 27 de ani și era însărcinată în 37 de săptămâni când era suspectată că ar fi infectată cu noul coronavirus. A făcut febră și a început să tușească. Boala nu a fost confirmată, însă aceasta nu putea fi tratată pentru coronavirus deoarece era însărcinată.

Medicii au decis să-i facă cezariană. Zoo Yin, director adjunct la secția de Obstetrică și Ginecologie la Spitalul din Wuhan, a purtat două costume de protecție, ochelari de protecție și o mască de față în timpul efectuării operației, care a durat o oră. "Abia puteam vedea sau auzi ceva. (...) Și am transpirat enorm", a declarant acesta, potrivit The Independent.

Bebelușul a fost trimis acasă pentru a evita pericolul ca expunerii la coronavirus în spital. "Vreau doar ca bebelușul meu să fie sănătos", a declarat mama.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel