Bebelușul Adelei Popescu, infectat cu COVID-19: "Ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră"

Adisa Codruț |
Data publicării:
Adela Popescu este infectată cu COVID-19
Adela Popescu este infectată cu COVID-19

Adela Popescu a declarat că soțul și fiul ei cel mic au fost infectați cu COVID-19. Cei doi au contractat virusul chiar de la prezentatoarea TV.

Adela Popescu a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Prezentatoarea de la PRO TV a făcut anunțul în direct, intervenind prin skype în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, pe care o prezintă alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!”, spunea Adela Popescu, în timpul unei intervenții prin Skype în emisiunea Vorbește Lumea. 

„Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că așa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul...”, a mai spus prezentatoarea.

Radu Vâlcan este infectat și el cu COVID-19.

Citește continuarea pe Spectacola și află cum se simte bebelușul celor două vedete.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel