Benone Sinulescu a fost externat din Spitalul Județean Arad. Soția artistului a dat vestea mult așteptată

Adisa Codruț |
Data publicării:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Vești bune despre starea de sănătate a maestrului Benone Sinulescu. 

Benone Sinulescu a fost externat din spital în această dimineață. Elena Sinulescu, soția marelui artist, a confirmat că soțul ei este deja acasă și că se simte mai bine, notează Spectacola.ro.

„Benone este acasă de câteva ore şi e conştient şi întremat!”; a declarat soția lui  Benone Sinulescu conform Playtech.

Benone Sinulescu a stat în spital aproximativ două săptămâni, după ce i s-a făcut rău în casă. Inițiat, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au stabilizat.

În urmă cu câteva zile, medicii de acolo au vorbit despre starea de sănătatea a lui Benone Sinulescu. Potrivit acestora, s-ar fi pus problema unei operații minim invazive.

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om . E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”,  explica profesorul Anton Hadăr în urmă cu câteva zile.

Ce scandal e între soția marelui artist și fostul imprear al acestuia, aflați pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel