Benone Sinulescu, în stare gravă. Impresar: 'Se stinge fără să aibă ajutor de specialitate'

DCMedical Team |
Data publicării:
Benone Sinulesc este în stare gravă   Foto: captură România TV
Benone Sinulesc este în stare gravă Foto: captură România TV

Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă și, în loc să fie tratat într-un spital de specialitate, a fost dus la un centru paleativ, acuză impresarul Ionuț Pavel. 

Impresarul lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, a intrat în direct la România TV, sâmbătă după-amiază, și a tras un semnal de alarmă cu privire la starea de sănătate a artistului. 

Ionuț Pavel spune, de asemenea, că Benone Sinulescu a fost dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

'Este vorba despre o situație care durează de ceva vreme, cam de un an. Noi am vrut să-i păstrăm imaginea intactă și n-am ieșit cu intervenții. Acum simt că este nevoie. În clipa de față, artistul se află într-o stare foarte gravă și se stinge fără să aibă vreun ajutor de specialitate, într-o clinică de îngrijiri paleative de lângă Arad.', a declarat Ionuț Pavel la RomâniaTV.

Impresarul a atras atenția asupra faptului că 'moartea dânsului este sigură în câteva zile, dacă nu se iau măsuri în clipa aceasta.

Citește continuarea pe DC NEWS și află ce spune familia despre această situație, dar și despre condițiile în care este tratat Benone Sinulescu și cum a ajuns în această stare gravă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel