Bilanț infecții - peste 1.100 de cazuri și peste 40 de decese

Angela Sabău |
Data publicării:
Deces
Deces

Peste 1.100 de persoane s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. Cele mai multe cazuri au fost în București.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.150 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

Cele mai multe cazuri au fost în București, respectiv 201 și Bacău, 105. 

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 43 de decese (24 bărbați și 19 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Buzău, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iași, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Timiș, Vrancea, Ilfov și București.

Până astăzi, 3.893 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat și au fost infectate în total 95.014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel