Biletul de sănătate, reintrodus în Cluj: faci 20 de genuflexiuni și călătorești gratuit cu transportul în comun

Adisa Codruț |
Data publicării:
Tânără care face genuflexiuni la Cluj  FOTO: Facebook Sports Festival
Tânără care face genuflexiuni la Cluj FOTO: Facebook Sports Festival

Un proiect numit ”Biletul de sănătate” a revenit în Cluj: în schimbul a 20 de genuflexiuni, un automat eliberează gratuit bilete de autobuz.

Clujenii pot călători gratuit cu transportul în comun dacă fac 20 de genuflexiuni. Ideea este a creatorilor unui proiect numit ”bilet de sănătate” din cadrul unui festival, derulat în orașul amintit. Proiectul a fost reluat de luni, 23 august,a fost  inițiat de Sports Festival, iar automatul care oferă biletele gratuite de autobuz, în schimbul executării a 20 de genuflexiuni, a fost reinstalat în stația Memorandumului Sud. Aparatul va funcționa zilnic, între orele 8.00 și 20.00.

”Ne bucurăm să revenim cu Biletul de Sănătate, un proiect tare drag nouă și comunității din Cluj-Napoca. Anul trecut am ieșit cu un proiect pilot care a avut un succes peste așteptări și din care am învățat multe. (...) Am observat că mulți dintre călătorii care au obținut Bilete de Sănătate nu știu să execute corect o genuflexiune, așa că revenim acum cu o variantă îmbunătățită a softului, mai sensibilă la mișcările corpului. Persoanele care vor face mișcare în stația de autobuz smart, vor trebui să facă exercițiile cât mai corect.

Iar ca să îi ajutăm, pe ecranul aparatului va rula un video creat cu ajutorul unor antrenori de sport în care se explică, pas cu pas, cum se face corect o genuflexiune”, a afirmat Mirel Alexa, director executiv Sports Festival, arată Antena 3.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel