Bill Gates rupe tăcerea. Aceste vaccinuri vor decide soarta pandemiei de coronavirus

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:
Bill Gates rupe tăcerea. Aceste vaccinuri vor decide soarta pandemiei de coronavirus, FOTO Facebook
Bill Gates rupe tăcerea. Aceste vaccinuri vor decide soarta pandemiei de coronavirus, FOTO Facebook

Bill Gates spune că vaccinurile AstraZeneca, Johnson & Johnson și Novavax se vor dovedi „foarte eficiente și sigure” împotriva COVID-19. 

Co-fondatorul Microsoft Corporation, Bill Gates, și-a exprimat optimismul cu privire la eficacitatea vaccinurilor COVID-19 realizate de diferiți producători într-un interviu acordat pentru CNN.

Miliardarul a declarat pentru Fareed Zakaria de la CNN că, în timp ce vaccinurile de la Pfizerși Moderna au demonstrat deja eficacitate împotriva COVID-19, se așteaptă la rezultate similare de la AstraZeneca, Johnson & Johnson și Novavax.

„Sunt optimist că, până în februarie, toate vaccinurile se vor dovedi foarte eficiente și sigure”, a spus Gates.

Miliardarul tehnologic se așteaptă ca vaccinul să „înceapă să reducă numărul” de infectări în primăvară.

Deoarece AstraZeneca, Johnson & Johnson și Novavax vor fi mai ieftine, mai ușor de fabricat și distribuit, Bill Gates este încrezător că aceste vaccinuri vor decide soarta pandemiei.  

S-a constatat că vaccinul AstraZeneca declanșează răspunsuri imune similare atât la pacienții tineri, cât și la cei vârstnici, conform rezultatelor unui studiu. 

Adulții mai în vârstă și persoanele cu afecțiuni preexistente prezintă cel mai mare risc de a dezvolta simptome grave ale COVID-19, potrivit coautorului studiului, dr. Maheshi Ramasamy.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel