COVID-19 vs. ALERGIE. Simptomul care face DIFERENȚA
Care e diferența dintre COVID-19 și alergii. Cum deosebești simptomele.
Evitarea anumitor alimente în timpul sarcinii nu reduce riscul copilului de-a face alergii alimentare, arată o nouă analiză. Pentru acest studiu, cercetătorii au analizat datele a 4900 de femei gravide,...
Aproape 3% dintre femei au declarat că au restricționat anumite alimente în timpul sarcinii, crezând că ar preveni viitoarele alergii alimentare la copiii lor. 1,7 % dintre gravide au mâncat mai puține nuci, 0,3 % au mâncat mai puține ouă și 0,04 % au mâncat mai puțin lactate.
,,La momentul efectuării anchetei, puține femei însărcinate din acest set mare de date au declarat că au renunțat la anumite alimente cu scopul de a evita o alergie alimentară la copiii lor. Mamele care aveau deja un copil mai mare cu o alergie alimentară sau care sufereau ele de alergii alimentare au fost mai predispuse să încerce această strategie de evitare a anumitor alimente ", a spus dr. Karen Robbins, conducătorul studiului, medic alergolog în Sistemul Național de Sănătate pentru Copii din Washington, D.C.
În comparație cu alți sugari, cei născuți de mame care au efectuat modificări ale regimului alimentar în timpul sarcinii au fost de două ori mai susceptibili de a avea probleme cu alimentele la vârsta de 4 luni, 9 luni sau 12 luni, au constatat rezultatele.
Nu au existat diferențe în ratele de diagnosticare a alergiilor alimentare între cele două grupe de sugari, potrivit unui raport prezentat recent. Robbins a spus că cercetătorii doresc să afle mai multe despre cât de des femeile gravide cu istoric familial de alergii evită alimentele în speranța de a preveni alergiile la descendenții lor.
,,Sperăm să învățăm ce factori stau la luarea deciziilor acestor femei, precum și de ce multe dintre ele au stabilit să evite anumite alimente ca o strategie potențială de prevenire a alergiei alimentare la sugarii lor”, a precizat medicul alergolog, conform WebMD.com.
Milioane de americani suferă de alergie alimentară, potrivit FDA. Reacțiile pot varia de la ușoare la amenințătoare de viață. Unele dintre cele mai frecvente alimente alergene sunt laptele, ouăle, peștele, crustaceele, nucile, arahidele, grâul și soia.
Care e diferența dintre COVID-19 și alergii. Cum deosebești simptomele.
Intoleranța alimentară este o problemă frecventă care afectează mulți oameni în întreaga lume.
Alergia la alcool poate avea reacții severe. Află ce trebuie să faci dacă ai o alergie la alcool.
UE interzice siropurile de tuse care conțin folcodină. Substanța este factor de risc pentru apariția unei reacții anafilactice.
Descoperă legătura complexă dintre factorii de mediu, precum detergenții și microplasticele, și creșterea riscului de alergii alimentare.
De ce ești alergic - cauzele alergiilor, simptome, tratament, prevenție.
Există numeroase soluții simple și eficiente care pot grăbi procesul de recuperare și ameliora disconfortul provocat de răceala comună.
Ce trebuie să știi despre mușcăturile de purici. Au o particularitate după care le poți recunoaște.
Alergiile pot varia de la simptome ușoare la reacții severe, incluzând dificultăți de respirație și anafilaxie.
Alergia bizară pe care o poți face chiar în propria casă poate fi declanșată de un lucru absolut banal.
Alergiile sunt frecvente la începutul primăverii. Dar de ce unele persoane nu au nicio problemă din cauza polenului.
Intoleranța la fructoză apare atunci când organismul nu poate absobi fructoza în mod corespunzător. Simptomele sunt digestive.
Animalele de companie, benefice pentru educarea sistemului imunitar uman.
Vopseaua de păr este asociată cu riscuri semnificative. Detaliul pe care trebuie să îl știi.
Alimentele toxice sunt cele care în cazul unor persoane pot provoca alergii alimentare.