Restaurantele, focar de infecţie cu COVID-19. Studiul din SUA care dă fiori HORECA

Restaurantele sunt adevărate focare de infecţie cu COVID-19, afirmă specialiştii, care au concluzionat că pacienţii infectaţi care au luat masa în oraş înainte sunt de două ori mai mulţi decât...
Centrul American pentru Prevenirea şi Combaterea Bolilor (CDC) redeschide discuţia despre gradul de siguranţă pe care îl oferă restaurantele, cafenelele şi barurile, în contextul pandemiei. Potrivit unui studiu realizat pe 314 adulţi testaţi pentru COVID-19 în iulie, 71% dintre cei confirmaţi cu COVID-19 şi 74% dintre cei testaţi negativ au spus că poartă mască facială în public.
Cifre alarmante
Datele arată că cei mai mulţi dintre adulţii testaţi pozitivi au luat masa la restaurant cu două săptămâni înainte ca simptomele să se manifeste. Studiul afirmă că cifrele sunt duble faţă de cei al căror test a ieşit negativ. Citește mai multe pe DC News.
-
Tratamentul pacienților cu Parkinson, adaptat14.07.2025, 20:48
-
Fructul care ascunde beneficii uimitoare pentru inimă și sănătate14.07.2025, 19:19
-
Tratamentul care reduce semnificativ hipertensiunea14.07.2025, 18:00
-
EXCLUSIV ThetaHealing, o punte între subconștient și vindecarea fizică14.07.2025, 16:54
-
Știrile zilei în Sănătate și Farma. Schimbări majore în sănătate14.07.2025, 16:41
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-