Bolnav COVID la ATI Botoșani: am simțit că nu mai am aer; este foarte grea boala asta

DCMedical Team |
Data publicării:
Bolnav
Bolnav

Bolnavi COVID la secția ATI a Spitalului Județean Botoșani spun că boala este ”foarte grea” și ”dacă nu ajungi la spital nu ai nicio șansă”.

Un bolnav internat cu infecția COVID la Spitalul Județean Botoșani, la secția ATI, spun că a simțit că nu mai are aer și că îl stăpânește o stare de oboseală. ”E foarte grea boala asta. Nu am crezut, dar acum m-am convins, este foarte grea. Vreau să mă salveze şi pe mine”, a declarat un bolnav COVID, în exclusivitate pentru Antena 3.

Un alt bolnav a declarat că e în spital de 9 zile ”cu o respirație foarte grea”. ”Majoritatea îşi spun semnul întrebării, dar dacă nu ajungi la spital, nu ai nicio şansă”, afirmă o pacientă de la ATI. Cadrele medicale subliniază că este ”foarte multă suferinţă. La noi ajung pacienţii cu un grad de afectare foarte mare”.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel