Bruce Willis, numit "covidiot" și dat afară dintr-o farmacie. Care este motivul - FOTO

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Actorul american Bruce Willis a fost dat afară dintr-o farmacie. 

Actorul din „Greu de ucis”, în vârstă de 65 de ani, a fost fotografiat într-o farmacie din Los Angeles, California, luni. 

„A fost o eroare de judecată. Rămâneți în siguranță și haideți să continuăm să purtăm mască”, a declarat Willis, pentru revista People.

Mulți utilizatori ai platformei de socializare Twitter au criticat gestul americanului, numindu-l „covidiot” pentru că nu a purtat mască, în ciuda legislației în vigoare.

Willis a petrecut o mare parte din pandemie în carantină cu fosta soție, Demi Moore, și copiii lor mari, Scout, Rumer și Tallulah, la casa familiei din Idaho. Potrivit zvonurilor, actuala căsătorie a lui Bruce Willis cu soția Emma Heming era pe butuci, având în vedere alegerea ei de a rămâne în Los Angeles, alături de copiii lor mici, Mabel și Evelyn.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel