București în SCENARIUL ROȘU. Când ai nevoie de DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE

Dana Lascu |
Data publicării:
EXCLUSIV
Declarație pe propria răspundere modificată
Declarație pe propria răspundere modificată

De la miezul nopții Bucureștiul intră oficial în scenariul roșu și, odată cu el, intră în vigoare mai multe restricții. Dar ai sau nu ai nevoie de declarație pe proprie răspundere ca să poți intra sau ieși din oraș? GCS a răspuns la intrebarea DC Medical: 

Întrebați dacă de mâine pentru a intra sau ieși din București ai nevoie de declarație pe propria răspundere, GCS a răspuns, EXCLUSIV pentru  DC Medical că deocamdată nu. Există o singură situație în care e nevoie de un astfel de document, situație în care, spre exemplu, acum este Timișoara, care e oficial în carantină. 

Nu a fost instituită carantina în București. Singura situație în care este nevoie de declarație sau adeverință este cea a deplasărilor în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00”, a explicat Grupul de Comunicare Strategică. 

În funcție de Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, în continuare sunt 4 județe și Capitala în scenariul roșu. Este vorba de București, Brașov, Cluj, Ilfov și Timiș. Mai exact:

Bucureşti a urcat duminică la incidența de 3,19 cazuri de infectări la mia de locuitori,

Braşov, cu o incidenţă de 3,35 cazuri de infectări la mia de locuitori,

Cluj - 3,54 cazuri de infectări la mia de locuitori,

Ilfov - 3,76 cazuri de infectări la mia de locuitori,

Timiş cu 5,60 cazuri de infectări la mia de locuitori.

Citește și: RESTRICȚII ÎN BUCUREȘTI din această noapte: Autoritățile au decis ce NU avem voie să facem. HOTĂRÂREA, INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel