Calendarul COMPLET al examenelor, concursurilor și sesiunilor la a doua specialitate, pe 2020

Dana Lascu / 16 iun 2020 / 15:52
Documente
Documente

Conform Ministerului Sănătății, anul acesta examenele, concursurile și sesiunile la a doua specialitate se vor desfășura după un nou calendar. Iată datele pentru examenul de medic/farmacist primar, medic/farmacist specialist, rezidentiat și altele: 

Calendarul examenelor, concursurilor și sesiunilor la a doua specialitate pe 2020 aprobat de Ministerul Sănătății este următorul: 

06 iulie 2020 - Examen pentru obținerea gradului de primar pentru medici, medici dentiști și farmaciști; 

15 iulie 2020 - Examen de obținere a gradului de specialist, respectiv principal pentru biologi, biochimiști și chimiști

12 septembrie 2020 - Examen pentru obținerea titlului de medic specialist anestezie și terapie intensivă și a diplomei EDA.

23 septembrie 2020 - Sesiune examen de obțnere a titlului de medic, medic stomatolog, respectiv farmacist specialist.

Prima decadă din luna noiembrie 2020 - Sesiune înscrieri pentru a doua specialitate în regim cu taxă pentru medici, medici stomatologi și farmaciști specialiști.

5 noiembrie 2020 - Examen pentru obținerea de atestate de studii complementare pentru medici, medici dentiști și farmaciști.

15 noiembrie 2020 - Concurs de intrare în rezidențiat pentru domeniile medicină, medicină dentară și farmacie.

Link direct către documentul original

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy