Campanie de vaccinare: un medic de familie din Botoșani a organizat singur un minimaraton

DCMedical Team |
Data publicării:
Campanie vaccinare
Campanie vaccinare

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat că peste 1.400 de medici de familie au primit vaccinuri anti-COVID-19 în cabinetele lor. De asemenea, el spune că medic de familie dintr-o comună din Botoșani  a organizat singur un minimaraton, timp de trei zile.

Sunt 1.403 medici de familie care au primit vaccinuri anti-COVID, a declarat Gheorghiță. Potrivit lui, un medic din Botoșani a organizat singur un minimaraton, timp de trei zile.

"Un medic de familie din Botoșani a organizat un minimaraton de vaccinare cu vaccin de la Pfizer și a reușit să vaccineze în trei zile succesiv 180 persoane în comuna Răchiți. Mi s-a părut un demers extraordinar, cu sprijinul DSP Botoșani", a spus Valeriu Gheorghiță în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit lui, județele cu cei mai mulți vaccinați la mediul de familie în mediul urban sunt Timiș, Dâmbovița, Călărași, București și Dolj.

Același top, în mediul rural include Călărași, Dâmbovița, Timiș, Dolj și Bihor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel