Caraş-Severin: O femeie de 66 de ani a decedat de gripă; ea mai suferea de insuficienţă cardiacă şi diabet şi nu era vaccinată

O femeie în vârstă de 66 de ani a decedat în urma îmbolnăvirii cu gripă, acesta fiind primul deces cauzat de gripă din acest sezon în judeţul Caraş-Severin.

Femeia mai suferea şi de insuficienţă cardiacă severă, diabet şi alte afecţiuni şi, totodată, nu era vaccinată antigripala, informat luni Direcţia de Sănătate Publică a judeţului, notează Agerpres.

"Cu toate că în Caraş-Severin s-a distribuit un număr mare de vaccinuri antigripale, în vederea vaccinării persoanelor expuse, pe parcursul acestei zile, 10 februarie 2020, a survenit un prim deces din acest sezon pus pe seama gripei. Este vorba de o pacientă în vârstă de 66 de ani, care a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Femeia, îngrijită pe Secţia ATI, avea insuficienţă cardiacă severă, diabet şi alte afecţiuni. În plus, era nevaccinată cu vaccinul antigripal", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin, Daniel Botgros.

Potrivit ultimelor raportări, în Caraş-Severin au fost înregistrate, până în prezent, 21 de cazuri de gripă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel