Ce aduce eclipsa din 19 noiembrie 2021 pentru zodii. Taurii și Scorpionii, evenimente memorabile

Adisa Codruț |
Data publicării:
Eclipa solara cu inel de foc. Foto: Pixabay
Eclipa solara cu inel de foc. Foto: Pixabay

Luna noiembrie reprezintă o perioadă astrologică importantă, fiind marcată şi de o eclipsă.

În noiembrie, mai exact pe data de 19 noiembrie, avem o eclipsă, o Lună Plină în Taur, care are foarte multe implicaţii pe astrograma României. În jurul datei de 19 noiembrie, înainte sau după, să fim foarte atenţi la ceea ce se întâmplă. Această Lună Plină are implicaţii atât la nivel individual, naţional, cât şi mondial.

Dar mai întâi... 5 noiembrie 2021. Venus intră în Capricorn

Planeta iubirii va începe tranzitul în semnul serios al Capricornului, unde va sta până pe 6 martie 2022. De obicei, Venus parcurge un semn în aproximativ o lună, dar de această dată va petrece mai mult timp pentru că va și retrograda, în perioada 19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022. Relațiile vechi vor trece prin teste. De asemenea, vom căuta relații atât pentru siguranța emoțională, cât și pentru cea materială. Vom fi atrași de parteneri cu diferență de vârstă și ne vom feri de idile. Partenerii vor dori fapte și nu vorbe.

Ce urmează pe 19 noiembrie? Eclipsă Lună / Lună Plină în Taur

Eclipsa din data de 19 noiembrie se numără printre cele mai importante evenimente astrologice din 2021, mai ales că are un rol important și în astrograma României. La nivel individual, va zgudui câteva dintre atașamentele puternice. Cei cu marcaj fix, mai ales Taurii și Scorpionii, vor trece printr-o serie de evenimente memorabile.  

Citește continuarea pe Astrosens și află ce aduce Luna Nouă pentru Fecioară, dar și alte detalii despre acest eveniment astrologic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel