Ce aduce Marte în semnul Capricornului pentru fiecare zodie

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ascendentul, horoscop
Ascendentul, horoscop

Pe 24 ianuarie se petrece trecerea planetei Marte în semnul Capricornului, eveniment astrologic care ne determină să punem lucrurile în mișcare după ce ne organizăm temeinic.

Astrologul Dc News Daniela Simulescu spune că intrarea lui Marte în Capricon, pe 24 ianuarue și până pe 6 martie, ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, cu efecte pe termen lung.

Ce aduce acest eveniment astral pentru fiecare zodie:

Berbec / cei cu ascendent în Berbec - Marte va tranzita casa a 10-a. Marte în Capricorn se simte bine, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te confrunţi cu autorităţile din viaţa ta fie şefi, fie părinţi, fie parteneri sau instituţiile cu care lucrezi, cu oameni intransigenţi sau chiar tu să fii mult mai axat pe acţiune, pe decizii fără să îţi pese de ce zic unii şi alţii. S-ar putea să fii considerat poate prea dur, că împingi prea mult lucrurile. Asta pentru că şi tu ştii că te ciocneşti de anumite persoane şi nu mai ai timp să faci compromisuri.

Marte prin casa a 10-a poate veni şi cu decizii la nivel profesional. Poate vrei un loc mai bun, poate vrei să ţi se dea mai multă putere şi poate o ceri, poate ţi se oferă mai multă responsabilitate. Cu Marte în Capricorn nu mai merge, trebuie să fii şef în viaţa ta. Atenţie! Marte în casa a 10-a e bun şi în mediul familial. Să fii tu cel care ia decizii în locul celor dragi care trec prin momente grele. Adică nu mai stai să le accepţi una alta. Zici "asta facem şi vedem de aici încolo. Dacă nu aţi fost în stare să luaţi o decizie, o iau eu".

Deci, pe zona profesională, Marte vă face mai bossy, dar puteți folosi această energie oriunde trebuie luate decizii importante în viaţa voastră. Nu mai zicem de furie, de agresivitate, de tensiune. Le ştiţi.

Taur/cei cu ascendentul în Taur - Marte trece prin casa a 9-a. Judecăţile, prejudecăţile, etichetele pe care le puneţi oamenilor. Ştiindu-vă că sunteţi mai inflexibili, s-ar putea ca Marte să vă arate că, dacă nu acceptaţi anumite lucruri, veți avea de pierdut. Dar până la a accepta, trebuie să învăţaţi. Marte zice aşa: "Cât de sigur eşti tu că ştii treburile respective?" Învaţă, studiază, călătoreşte, întreabă şi vei lua deciziile respective. Cu Marte în casa a 9-a vă rog să aveţi grijă de chestiunile legale, la chestiuni de scandal.

Veţi lupta pentru crezurile voastre, nu acceptaţi niciun punct de vedere, veţi judeca instantaneu. Cu Marte în casa a 9-a ar fi bine să vă plimbaţi mai mult. Deci dacă vreţi să îl consumaţi pe Marte, să nu vă supere foarte mult  - plimbaţi-vă, călătoriţi, zone spirituale, dar pe care să le testaţi, nu în care să vă aruncaţi din prima. Cu Marte în casa a 9-a e bine pentru cei care dau examene, veți avea curaj. Marte în casa a 9-a vă schimbă un pic filozofia de viaţă. Voi, de obicei, sunteţi mai liniştiţi. Dar Marte în casa a 9-a  s-ar putea să vă grăbească şi s-ar putea să vă priască.

Gemeni/ascendent în Gemeni - Marte va tranzita casa a 8-a. Voi veţi fi cei care iau decizii financiare dure în cadrul familiei, la modul "Da, acum plătim o rată, dar de acum plătim două. O să vă supere această decizie, dar o să vedeţi că e înspre binele nostru". Cu Marte în casa a 8-a vor apărea discuţii legate de "Eu plătesc întreţinerea, voi ce plătiţi? Hai să negociem". Dacă până acum nu aţi avut curaj să faceţi asta, dintr-o dată Marte în Capricorn zice "asta este situaţia, eu de acum încolo nu mai pot". Sau vă loviţi de parteneri sau de oameni din familie care spun acest lucru.

Este o perioadă bună pentru business cu Marte în casa a 8-a, pentru cei care au investiţii, pentru cei care fonduri. Sau vă gândiţi că aveţi nişte bani şi nu aţi vrea să îi lăsaţi să zacă într-un cont, ci să îi puneţi la muncă şi veţi găsi soluţii în acest sens. Dar, cu Marte în casa a 8-a, vedeţi că lucrurile trebuie făcute într-un mod foarte strategic. Nu pe faţă, nu agresiv, nu activ, ci trebuie să staţi undeva, în locuşorul vostru şi să vă faceţi toate lucrurile. Adică nu trebuie să fiţi foarte vizibili.

Mai mult eputeți citi pe ASTROSENS.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel