Horoscop decembrie 2021 - Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion. Daniela Simulescu: "Se schimbă TOTUL!"

Angela Sabău |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Horoscop decembrie 2021. Ultima lună din acest an se anunţă plin de momente de sărbătorit, dar şi de evenimente astrologice care ne vor condimenta sărbătorile. 

Cu cât ne apropiem de 2022, vom simţi o nevoie acută nu doar de a face pregătiri de sărbători, ci şi o "curăţenie" în viaţa noastră. Dar, cum prima parte a lunii va fi marcată de influenţa sezonului Săgetător, tentaţiile vor fi multe şi vom avea impresia că le putem face pe toate. Află din previziunile astrologului Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ce vor primi în "ghetuţe" sau sub brad nativii Leu, Fecioară, Balanţă şi Scorpion:

Luna decembrie este împânzită de nişte evenimente. Unele sunt normale, unele s-au repetat anul acesta. Dar vom avea şi unele care vor influenţa mult nu doar luna decembrie, dar şi luna ianuarie 2022.

În primă fază, vorbim despre eclipsa de pe 4 decembrie. Este Luna Nouă în Săgetător conjunctă cu Mercur. Aici, bineînţeles, când vorbim de Săgetător, ne vom da seama foarte mult de lucrurile corecte care au fost în viaţa noastră şi care s-au făcut.

Când vorbim despre eclipsă, vorbim şi la nivel naţional. Aici, oricare dintre noi va fi racordat la deciziile care se iau pe plan naţional şi ne vom da seama dacă sunt corecte sau nu.

Pe data de 12 decembrie, Venus face o conjuncţie cu Pluto.

Pe 13 decembrie este una dintre cele mai importante zile ale lunii decembrie. Aici Marte intră în Săgetător, iar Mercur intră în Capricorn. Acestea vor sta, pe durata acestei luni, mult şi bine în aceste semne. Bineînţeles, Marte a fost în Scorpion, intră în Săgetător, unde o să fie şi Soarele. Se schimbă foarte mult energia şi modul în care acţionăm. Ţineţi minte data de 13 decembrie.

Pe 19 decembrie avem o Lună Plină în Gemeni şi tot pe 19 decembrie -evenimentul cheie al lunii decembrie - Venus îşi începe retrogradarea în semnul Capricornului. Iar, de aici, lucrurile încep să se complice serios pe plan amoros. Asta, dacă nu au început să se complice de pe data de 5 noiembrie, când Venus a intrat în Capricorn.

Pe 21 decembrie, Soarele intră în Capricorn. Deci, mai scăpăm de exuberanţa Săgetătorului şi începem să fim mai serioşi, să ne dăm seama că trece anul, ce planuri avem, pe ce stăm sigur, ce am vrea să mai stabilizăm.

Pe 24 decembrie are loc al treilea careu între Saturn şi Uranus. Acesta a fost elementul cheie al anului 2021. S-a întâmplat prima dată pe 17 februarie, apoi pe 14 iunie şi iată, pe 24 are loc ultimul. Aici, tot anul am pendulat între vechi şi nou, între tradiţional, conservator şi inovator. Vă spuneam că Uranus în Taur îşi doreşte reforme, digitalizare şi Saturn în Vărsător îşi doreşte un oarecare control. Tot anul pe asta ne-am certat, ne-am divizat, ne-am dezumanizat. Am ajuns să spunem că dacă nu eşti cu mine, eşti împotriva mea. Şi din păcate, facem asta şi cu persoane dragi. Din păcate, trăim şi o epocă a fake news-ului, care va fi destul de amplificat şi în 2022, cu conjuncţia Jupiter - Neptun din data de 12 aprilie.

Tot pe 24 decembrie, Venus retrogradă reia conjuncţia cu Pluto din data de 12 decembrie. 

Pe 29 decembrie Jupiter intră în Peşti. A mai fost între 14 mai şi 28 iulie, când au apărut multe relaxări, în care am zis că am scăpat de pandemie. Jupiter va intra în Peşti şi vom avea senzaţia că începem să mai respirăm, că ne mai vindecăm. Jupiter va sta în Peşti până în mai, când va intra în Berbec şi va sta acolo cel puţin până în octombrie, după care se va întoarce în Peşti în octombrie.

Deci, în prima parte a lunii suntem în plină energie de Săgetător, după care, spre sfârşitul anului suntem în energie de Capricorn. Dacă la începutul lunii suntem mai încrezători, avem multă speranţă, spirit de aventură, testăm, alegem, ne permitem, spre sfârşitul anului, cu Venus în Capricorn retrogradă, vreau să vă atrag atenţia asupra multor lucruri. 

O dată, aveţi grijă la relaţiile pe care le aveţi, mai ales la relaţiile lungi, contractuale şi să aveţi grijă şi la bani. Pentru că, pe Venus retrogradă, se fac tot felul de negocieri care cred că au pornit puţin de la eclipsa de Lună Plină din data de 19 noiembrie, când am avut pe axa Taur - Scorpion şi e clar că acolo s-au dus negocieri la nivel naţional şi care ne vor influenţa şi la nivel individual în perioada următoare. 

Şi  ca un teaser pentru România, în 2022, Luna progresată va trece în Fecioară. Şi când vorbim de Fecioară, vorbim de austeritate, de chibzuială, de economie, de muncă, de corectitudine, de efort prelungit.

Deci, dacă ar fi să vă dau o imagine întreagă a lunii decembrie... trebuie să vă daţi seama pe ce vă bazaţi, pe ce aveţi şi să conştientizaţi că lucrurile nu se mai întorc ca înainte de 2020. Lumea crede în continuare că ne vom reveni. Nu mai există! De acum încolo, începe o altă lume, o altă viaţă şi trebuie să ne adaptăm la ea pentru că altfel, careul Saturn - Uranus de pe data de 24 decembrie ne dă 'două palme' să ne trezim şi să ne dăm seama că suntem în lumea asta în care suntem, nu în cea pe care o visăm noi.

Leu / cei cu ascendent în Leu

Ai fost printre cei mai provocaţi anul acesta. Ai făcut parte din semnele fixe care au fost foarte încercate tot anul 2021. O să rămâi şi în anul 2022 puţin afectat, însă deja eşti puţin pregătit.

În luna decembrie despre ce vorbim? Despre oportunităţi pe plan profesional, despre discuţii cu foşti colegi. Pentru că Venus retrogradează în casa a 6-a şi este posibil, dacă îţi cauţi un loc de muncă, să primeşti o recomandare, să îţi apară probabil vești de la foşti colegi cu anunţuri de angajare.

Tot Venus, aici, te poate face să îţi placă de anumiţi colegi de la locul de muncă sau dintr-o dată să îţi dai pe faţă anumite sentimente. Dar, vezi că Venus va fi retrogradă şi asta nu înseamnă că trebuie să te grăbeşti. Una e să placi pe cineva, alta e să te placă un coleg, dar asta nu înseamnă că divorţăm pentru că ne-am aprins după oameni de la locul de muncă.

Dacă e să mă ascultaţi pe mine, pe voi Venus retrogradă în Capricorn vă ajută enorm pe plan profesional. Sau vă întoarceţi la un fost loc de muncă sau la un loc pe care nu l-aţi vrut acum ceva timp. Se schimbă lucrurile foarte mult la nivel profesional.

Să nu uităm de faptul că Jupiter iese din casa a şaptea în luna decembrie. Jupiter în casa a 7-a v-a făcut să credeţi multe lucruri pe plan relaţional şi nu vi le-a adus. Dar va ieşi de acolo, va intra în casa a 8-a şi îl lasă pe Saturn în casa a 7-a. Ceea ce înseamnă că nu o să mai vedeţi relaţiile ca pe nişte poveşti, o să fiţi foarte obiectivi, foarte realişti, foarte pragmatici şi nu o să vă mai aruncaţi în orice relaţie.

În casa a 5-a intră Marte, în data de 13 decembrie. Animă totul pe acolo, creează pasiuni, dorinţa de aventură, idilă şi cu Venus retrogradă, o să vă placă să vă jucaţi, să flirtaţi, să cochetaţi, să provocaţi pe alţii şi să fiţi provocaţi. Mai ales pe zona fizică, intensă, pasională, senzuală. Casanova, mic copil pe lângă voi în luna decembrie! Sunt aspecte pentru idile, aventuri. Dar, cel puţin până la anul, nu vă grăbiţi să intraţi în relaţia respectivă.

Până pe 13 decembrie, când Marte intră în casa a 5-a, Marte va sta în casa a 4-a, ceea ce înseamnă că trebuie să vă daţi seama cum au fost raporturile cu familia de la începutul anului, cu părinţi, cu fraţi, cu unchi, mătuşi, bunici. Trebuie să facem chestia asta conştient, ca să vă demonstraţi schimbările. Cu Marte aici, mai gândiţi-vă la ce aţi făcut pentru casa în care locuiţi. Aţi schimbat ceva, aţi făcut ceva? Dacă nu aţi făcut, poate v-ar plăcea să faceţi şi luna decembrie v-ar ajuta foarte mult.

Dat fiind faptul că Soarele este în Săgetător, eclipsele se vor petrece acolo, veţi avea un mare chef de iubit, o dorinţă de afecţiune uimitoare, pe care nu aţi mai întâlnit-o de mult timp. Aspectele sunt bune pentru a ieşi la o întâlnire, să faceţi cadouri, să faceţi declaraţii sau să le primiţi, în niciun caz să vă grăbiţi cu o relaţie serioasă. Pentru o relaţie serioasă, gândiţi-vă de la finalul lunii ianuarie încolo.

Fecioară / Cei cu ascendent în Fecioară

Dacă e să ne uităm la luna decembrie, să vă fac un mic rezumat... pentru că eclipsa de pe 4 decembrie şi Luna Plină de pe 19 decembrie se vor petrece pe axa 4-10, gândiţi-vă la cât de mult consumaţi pentru domeniul profesional şi cât de puţin consumaţi pentru domeniul personal. Fie că sunteţi într-o relaţie, fie că aveţi o familie sau sunteţi singuri, e important să faceţi un echilibru: "Cât de mult stau la serviciu? Cât de mult muncesc? Hai, să mă gândesc și la ce fac pentru mine".

Pentru că Venus este în casa a 5-a (Venus va şi retrograda acolo), poate mulţi dintre voi veţi simţi nevoia să aveţi şi un suflet lângă voi, o persoană, un animăluţ.

Dintr-o dată, în luna decembrie, indiferent de vârsta pe care o aveţi, de experienţă, de statutul personal, trebuie să vă raportaţi şi la zona aceasta de pasiuni, de bucurii, de veselie, la ce vă umple sufletul. Aveţi nevoie în luna decembrie de lucrul acesta, nu doar să vă sacrificaţi sau să faceţi lucrurile perfect. Cu cât veţi ignora nevoile organismului, ale inimii, ale minţii, cu atât veţi face lucrurile mai prost la serviciu.

Faptul că Marte intră şi el în Săgetător, vă obligă să staţi mai mult pe acasă, să petreceţi timp cu oamenii dragi, să îi cunoaşteţi. Nu doar că vin sărbătorile. Marte stă mai mult pe acolo. În afară de faptul că Marte va fi în casa a 4-a, pe urmă, în casa a 5-a avem şi Venus care va retrograda, avem şi Mercur. E clar că luna decembrie e o lună a iubirii.

Iubirea începe de la voi. E un mic clişeu, dar de ce vă spun asta? Pentru că vă pregătesc de intrarea lui Jupiter în Peşti, care se întâmplă pe 29 decembrie. Cei care nu au pe cineva, până în mai, au ocazia să cunoască o persoană specială, o persoană cu care să lege o relaţie. Bineînţeles, până trece Venus retrograd, pe 29 ianuarie 2022, nu vă grăbiţi. Se poate întoarce cineva în viaţa voastră, poate o persoană pe care v-aţi dorit-o, dar nu a fost să fie atunci şi acum aveţi o nouă şansă. Aveţi şi acolo puţină răbdare, nu vă grăbiţi.

Mulţi dintre voi vă doriţi copii, vă doriţi să petreceţi mai mult timp cu copiii.

La voi, obiectivul în decembrie nu este munca. Munciţi, dar de fapt casa şi iubirea sunt obiectivele principale pentru voi.

Citește continuarea pe Astrosens și află predicțiile și pentru celelalte zodii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Mioara Roman a murit

23 feb 2024, 08:28
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel