Ce înseamnă dacă te trezești plângând sau dacă plângi în vis. Semnul dur pe care ți-l dă corpul

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Ce înseamnă dacă te trezești plângând sau dacă plângi în vis - Foto: Freepik @wirestock
Ce înseamnă dacă te trezești plângând sau dacă plângi în vis - Foto: Freepik @wirestock

Ce înseamnă dacă te trezești plângând sau dacă plângi în vis. Ce semn îți dă corpul și la ce să ai mare grijă.

Lacrimile pot spune multe despre sentimentele unei persoane și despre cât de multă emoție arată lumii. Exprimarea durerii prin vărsarea lacrimilor este cea mai bună modalitate de a reduce durerea. Plânsul ajută o persoană să scape de poverile emoționale și să se simtă în largul ei.

Ce înseamnă dacă te trezești plângând sau dacă plângi în vis

Dacă vă treziți plângând după un vis urât, acesta este răspunsul corpului vostru la greutatea emoției reprimate. Descoperirea acestor lucruri vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea mintală și să evitați visele despre plâns în viitor.

Fructul care are mai mult calciu decât laptele. Are proprietăți anticancerigene, elimină constipația și îmbunătățește tensiunea

Plânsul în vis este etapa din timpul somnului în care ai vise care debordă de o serie de emoții, amintiri și sentimente. Începi să dai frâu liber unor sentimente despre care habar nu aveai că există, deși uneori poți ști despre vise.

Cele mai multe dintre visele pe care le vezi sunt doar reflecții ale lucrurilor pe care le faci când ești treaz. Dar, în visele cu lacrimi trăiți o parte din tulburările emoționale cu care vă confruntați în viață.

Visele tale pot proveni din emoții reprimate, din lucruri pe care le faci pe parcursul zilei și chiar din ceea ce privești înainte de culcare. Gândurile și emoțiile vă pot tulbura pe parcursul zilei și în timpul somnului.

Dacă aveți vise în care plângeți, vă puteți întreba ce înseamnă acest lucru. Din nefericire, nu există o semnificație precisă a viselor tale. Visele sunt modalitatea prin care creierul tău își eliberează emoțiile pe care le ai.

Dacă ai vise recurente despre plâns, iată câteva lucruri pe care le pot simboliza.

Plânsul în vis

Unii oameni pot presupune că plânsul într-un vis are o semnificație negativă, dar acest lucru nu trebuie neapărat să fie adevărat. Dacă aveți vise despre plâns, ar trebui să vă uitați mai întâi la diferitele aspecte ale visului dvs.

- Cine sunt persoanele din vis?

- Sunt lacrimi de bucurie sau de tristețe?

- Ați văzut cauza plânsului?

Cu cât răspunsurile la aceste întrebări sunt mai aprofundate, cu atât mai ușor este să înțelegeți ce înseamnă visul.

Plânsul în vis simbolizează orice emoție reprimată pe care o resimțiți în viața de veghe. Acest vis înseamnă că emoțiile tale preiau controlul asupra capacității tale de a rămâne calm în anumite situații.

Dacă emoțiile tale sunt suficient de grele pentru a te întâlni în vis, încearcă să iei lucrurile încet și să gestionezi situația cu grijă. În acest moment, ar trebui să evitați să luați decizii din cauza fricii sau a anxietății, potrivit Better Sleep.

Altcineva plânge în vis

Uneori, visele tale despre plâns nu te includ pe tine. Dacă acesta este cazul, există totuși câteva lucruri importante de luat în considerare:

- Persoana iubită care plânge în vis

În folclor, a vedea o persoană iubită plângând într-un vis poate fi de bun augur. S-ar putea să întâlniți în curând noroc sau avere. Acest lucru ar putea veni sub forma primirii unei vești bune, iar oamenii din jurul tău se vor bucura de acest lucru.

De asemenea, persoana iubită ar putea avea nevoie de îngrijire și sprijin. Ar trebui să vă faceți timp pentru a vă îmbunătăți relația, astfel încât cealaltă persoană să se simtă binevenită și iubită.

-  Un străin care plânge într-un vis


Dacă vedeți un străin plângând într-un vis, este posibil să doriți să alinați pe cineva, dar nu știți cum să o faceți. Incapacitatea ta de a consola pe cineva în viața de veghe te-a făcut să te simți ca și cum ar fi un străin.

Acest vis ar putea însemna, de asemenea, că pot exista evenimente agresive care te vor pune într-o stare emoțională dificilă.

În cele din urmă, s-ar putea să fie nevoie să vă verificați pe cei dragi. Este posibil ca subconștientul tău să fi sesizat că cineva din jurul tău este tulburat, dar nu a reușit să identifice persoana respectivă. Rețineți dacă străinul din visul dvs. are caracteristici similare cu o persoană dragă.

- Tatăl tău plânge în vis

Dacă îți vezi tatăl plângând în visul tău, înseamnă că ceva extraordinar este pe cale să se întâmple în viața ta. Cu toate acestea, dacă este un vis ceva mai negativ, ți se poate întâmpla ceva teribil.

Oamenii își văd tatăl plângând în vis atunci când trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional și își ascund sentimentele. Deoarece se știe că tații sunt cunoscuți pentru a oferi o bază și o fundație copiilor lor, visul reprezintă fundația a ceva deteriorat emoțional.

Această interpretare poate fi folosită pentru a-ți rezolva nevoile emoționale, ajutându-te astfel să faci introspecție asupra dorințelor sau temerilor tale profunde. Dacă simțiți ceva destul de inconfortabil din punct de vedere emoțional, este esențial să abordați acea problemă în viața reală, potrivit Dreams And Mytholog.

Te trezești plângând dintr-un vis

Trezirea cu lacrimi în ochi dintr-un vis vine întotdeauna din coșmaruri sau vise rele. Bebelușii se trezesc plângând, dar nu sunt capabili să viseze până la o anumită vârstă. Senzațiile pe care le simți în timp ce dormi și emoțiile pe care le trăiești înainte de culcare te pot face să te trezești plângând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel