Ce poți face cu DOAR o lămâie. Tratament miraculos, vindecă TOT!

Irina Radu |
Data publicării:
FOTO pixabay
FOTO pixabay

Lămâile sunt benefice pentru sănătate. Acestea sunt cel mai puternic aliat împotriva răcelilor. 

Cele mai multe remedii casnice pentru a trata răceala sau gripa sunt amestecuri simple de suc de lămâie și alte alimente.

Lămâile sunt bogate în vitamina C, un antioxidant natural care îmbunătațește sistemul imunitar și proprietăți antivirale și antibacteriene. Lămâile sunt, de asemenea, bogate în potasiu, un mineral important care ajută rinichii să funcționeze normal și este implicat în reglarea tensiunii arteriale. 

Congestie pectorală 

Fierbe o lămâie tăiată și o jumătate de ceapă într-o cană mare de apă. Acest ceai ar trebui consumat de mai multe ori pe zi, pentru a usca congestia și inflamația sinusurilor. Este destul de amar, dar poate fi îndulcit cu o cantitate mică de miere sau ștevie.

Citește continuarea pe SPECTACOLA.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel