Ce restricții au impus unele țări din Europa. Măsuri mult mai limitative decât la noi

DCMedical Team |
Data publicării:
Coronavirus. Foto: Pixabay
Coronavirus. Foto: Pixabay

Reprezentanții DSU au amintit pe rețelele sociale ce măsuri restrictive au impus alte state din Europa. Unele sunt mai limitative decât cele din România.

Reprezentanții DSU enumeră, într-o postare pe Facebook, ce măsuri au fost impuse în Europa, în unele state, pentur limitarea răspândirii COVID.

”Vă prezentam o parte dintre restricțiile luate de mai multe state europene de reducere a mobilității intre anumite intervale orare, cu scopul de a limita răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 și a gestiona eficient criza sanitară actuală. Restricțiile luate la nivelul României, pe lângă rolul acestora de a diminua presiunea regăsită la nivelul întregului sistem medical, au in final rol de prevenție și salvare se vieți.Astăzi, 29 martie 2021, în cadrul Secțiilor de terapie intensivă a fost raportat un număr de 1398 persoane și 881 de persoane aflate în Unitățile de Primiri Urgențe, la nivel național.Scopul nostru este de a salva. Noi, împreună, suntem o echipă! Doar așa, vom trece cu bine de această perioadă!Informați-vă doar din surse oficiale și respectați măsurile generale de protecție!”, amintesc aceștia. 

Măsurile limitative din alte state europene se pot vedea din imaginile de mai jos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel