Ce se întâmplă dacă te îmbolnăvești de COVID între prima și a doua doză de vaccin. Dr. Emilian Imbri explică

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:
Dr Emilian Ioan Imbri  Foto: ASSMB
Dr Emilian Ioan Imbri Foto: ASSMB

Emilian Imbri, managerul Institutului Victor Babeș din Capitală, a dezvăluit ce se întâmplă dacă te îmbolnăvești de COVID între prima și a doua doză de vaccin.

"Noi am avut astfel de cazuri. 4-6 persoane care au făcut infecția după ce au făcut prima doză și nu li s-a mai făcut a doua doză de vaccin. Așteptăm să treacă cele 30 de zile după ce se negativează și, noi așa am fost informați și așa știm de la comandamentul care gestionează acest lucru, că practic se reîncepe vaccinarea.

Sigur, în momentul în care le va veni rândul în seriile următoare, pentru că acum nu se mai pot înscrie pe platformă, așa este construită platforma, deși ei nu au avut nicio vină în momentul în care s-au infectat. Deci, nu au mai făcut rapelul și s-au îmbolnăvit.", a precizat medicul Emilian Imbri la Antena 3. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel