Celebrul prezentator Larry King, decedat la 87 de ani din cauza COVID-19!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Larry King. Foto: Facebook / pagina personală
Larry King. Foto: Facebook / pagina personală

Legenda talkshow-ului american, Larry King, a murit la 87 de ani. El era internat la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, după ce se infectase cu coronavirus și făcuse COVID-19. 

O declarație postată online de compania sa Ora Media a confirmat trista veste.

Reprezentanții acesteia scriu: „Cu profundă tristețe, Ora Media anunță moartea tristă a cofondatorului, gazdei și prietenului nostru Larry King.

„Timp de 63 de ani și pe platformele de radio, televiziune și mass-media digitale, miile de interviuri, premii și aprecieri la nivel mondial ale lui Larry sunt dovada talentului său unic și durabil.

"Serviciile de înmormântare și o slujbă de pomenire vor fi anunțate mai târziu de familia King, care cere să-i fie păstrată intimitatea în acest moment."

King a fost internat în spitalul din Los Angeles la începutul lunii ianuarie, după ce a dezvoltat Covid-19.

Moartea sa vine după ani de probleme de sănătate, inclusiv lupte duse cu cancerul pulmonar și de prostată. De asemenea, Larry King supraviețuise unui atac de cord în 1987 și unui accident vascular cerebral aproape fatal în 2019, care l-a lăsat în comă săptămâni întregi.

În viața sa personală, King a fost căsătorit de opt ori, cu șapte femei (cu una dintre neveste s-a căsătorit de două ori).

Căsătoria sa finală a fost cu cea de-a șaptea soție Shawn Southwick în 1997, cuplul cununându-se într-un spital din Los Angeles cu puțin timp înainte ca vedeta de televiziune să fie supusă unei intervenții chirurgicale la inimă. Au divorțat în 2019, după ce se împăcaseră de câteva ori. 

De-a lungul anilor, King a devenit tată a cinci copii și a avea nouă nepoți, precum și patru strănepoți.

El a trecut printr-o tragedie cumplită anul trecut, când doi dintre copiii săi, fiica Chaia King și fiul Andy King, au murit la distanță de trei săptămâni unul de celălalt, în mod neașteptat, în timpul verii.

Chaia a murit după o luptă cu cancerul pulmonar, iar Andy din cauza unui atac de cord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel