Certificatul verde EXPIRĂ: Perioadă de grație de TREI LUNI pentru cei vaccinați complet anti-COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:
Certificatul de vaccinare virtual   FOTO pexels
Certificatul de vaccinare virtual FOTO pexels

Persoanele vaccinate complet anti-COVID nu vor mai avea niciun beneficiu dacă nu fac și doza booster, nici pentru sănătate, nici pentru libera circulație. 

”Chiar dacă încă ne luptăm cu varianta Delta a coronavirusului, știm că varianta Omicron ne amenință, se răspândește într-un ritm rapid și există riscul potențial de a scăpa vaccinurilor noastre, cel puțin parțial.

Știm că sistemele noastre de sănătate sunt depășite în acest moment și această situație este în parte legată de numărul mare de pacienți nevaccinați. Prin urmare, concluzia este că răspunsul nu poate fi decât să sporim vaccinarea, să includem copiii care au peste 5 ani (în schema de vaccinare), să luăm măsuri de protecție sporite.

Acesta este răspunsul pe care trebuie să-l dăm noii variante.” a spus Ursula von der Leyen, despre vaccinarea la nivel european. Totodată, a vorbit despre ”vaccinurile adaptate” pe care statele membre le-au comandat ”extra”, într-un număr de 180 de milioane de doze.

Citește continuarea pe DC News și află toate detaliile despre acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel