Chiromanție: linia infidelității. Cum îți dai seama dacă cineva are o aventură doar uitându-te în palmă

DCMedical Team |
Data publicării:
Chiromanție    Foto: Pixabay
Chiromanție Foto: Pixabay

Chiromanția te poate ajuta să citești în palmă cât de fidelă este o persoană.

Arta chiromanției este uluitoare. Un cititor în palmă îți poate descoperi întreaga viață doar uitându-se la mâna ta. Cele mai comune linii sunt linia vieții, linia iubirii, linia destinului, linia soarelui și linia inimii. Fiecare linie reprezintă o bucată din viața ta, cum ai ajuns unde ești astăzi și încotro te îndrepți. 

Poți descoperi secretele acestor linii prin profunzimea, lungimea și felul în care se curbează și, la fel cum fiecare are o amprentă digitală unică, fiecare are o mână unică. 

Citirea în palmă se face pe ambele mâini: mâna stângă arată potențialul sau viitorul, în timp ce mâna dreaptă arată ceea ce ai făcut în trecut. A pune întrebări în timp ce citești palma unei persoane este foarte important, astfel încât să îți poți valida gândurile și observațiile. De asemenea, atunci când știi mai multe despre cineva, poți adapta informațiile la experiențele sale de viață. 

Citește continuarea pe Spectacola și află cum îți poți da seama că o persoană este fidelă sau nu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel