Cluj-Napoca, din nou în SCENARIUL ROȘU. „Libertatea” a durat 5 zile. Restaurantele și teatrele, închise din nou

Dana Lascu |
Data publicării:
Covid-19. Foto: Pixabay
Covid-19. Foto: Pixabay

Abia deschise în urmă cu cinci zile, restaurantele și teatrele din Cluj-Napoca vor fi închise din nou, de duminică. În Cluj-Napoca rata de infectare cu coronavirus a depășit iar 3 la mia de locuitori.

De duminică, clujenii nu vor mai putea merge la restaurante, cafenele la interior, cinematografe, instituții de spectacole sau spectacole de tip drive-in, iar Jocurile de noroc sunt interzise. Toate acestea vor fi închise pentru următoarele 14 zile. 

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor și pensiunilor este permisă doar persoanelor care sunt cazate acolo. 

Deși rata de infectare a ajuns la 3,49 la mia de locuitori și Cluj-Napoca intră în scenariul roșu, nu este localitatea cu cea mai mare problemă.

La Sânmartin, rata de infectare este de 10,78 la mia de locuitori, la Valea Ierii este de 8,26, iar în Baciu, de 3,73.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel